NLF / Hangglidingparagliding / Paramotortreff
Arne Håkon Hillestad

Paramotortreff

Paramotor i solnedgang

Hang og paragliderseksjonen i Norges Luftsportforbund har gleden av å innby piloter til et paramotortreff.

Treffet skal foregå på Rikssenteret vårt i Vågå fra fredag 17. august til og med søndag 19. august.

Hvem kan komme?
Innbydelsen er lagt ut på vår hjemmeside og vår facebook side. Alle PPG piloter med gyldig lisens får også innbydelse på mail. Piloter som ønsker å se hva PPG er er selvfølgelig også velkomne.
Utenlandsk pilot?
MEN vi håper også at piloter som flyr paramotor i Norge med utenlandsk lisens vil komme til treffet. Som man vet er det lov å fly med utenlandsk lisens i opp til 3 mnd som gjestepilot i Norge. Deretter må man ha medlemskap i HP/NLF og konvertere til Norsk lisens for å fly her. På dette treffet vil vi prøve å hjelpe de som ønsker å fly lovlig i Norge med å få ordnet med Norsk lisens til dem. Seksjonen vil også jobbe med å ordne konvertering for utenlandske piloter under treffet og etter treffet rundt om i landet!

Program:
Flyging med paramotor når vær og vind tillater dette.
Vi prøver å få til en uformell slalåm konkurranse.
Det vil bli en felles XC tur om været tillater, med mer.

Inne blir det program med forelesing og diskusjon bl.a. over temaene:
- Fremtiden for Norsk PPG sport.
- Sikkerhetssystemet og utdannelsen vår.
- Sikkerhet under flyging.
- Lavtflyging med mer.

Det legges opp til diskusjon og meningsutveksling. Innledninger blir gjort av Fagsjef i HP seksjonen, Arne H Hillestad, av representant for LT Arild Rasmussen og av medlem i PPG styringsgruppa; Kai Fegri.

Rikssenteret byr på følgende til info for de som ikke har vært der: Overnatting inne, matservering, stor camping og bobilplass ute med strøm, Gode starter for flyging uten motor, En start/landingsplass på 300 x 75 meter, garasje til å oppbevare utstyret i mellom turene osv.

På lørdag kveld stiller HP/NLF opp med grilling om været tillater det. Der skal det finnes pølser, koteletter av ulike slag, hamburgere, potetsalat, grønn salat osv. Brus og annen drikke er til salgs i automat. Man kan spise så mye man vil for 150 kroner, så her er det ikke nødvendig å kjøpe inn grillmat på forhånd.

Frokost serveres lørdag og søndag morgen til kr. 55.

Påmelding: HP/NLF ønsker at flest mulig gir beskjed på forhånd om de kommer. Påmelding kan gjøres ved å sende en mail til hp.nlf@nlf.no. Senteret har telefon 955 21 275

Hang og paragliderseksjonen ønsker alle velkommen til dette Paramototreffet på vårt Rikssenter i Vågå, ca 30 mil fra Oslo i Gudbrandsdalen.

Innbydelsen kan også lastes ned, se vedlegg.

VedleggStørrelse
Microsoft Office document icon paramotortreff.doc1.26 MB