NLF / Hgph / Nyheter

ORS ble utviklet av fallskjermseksjonen for fallskjermseksjonen. Suksessen fra fallskjerm har man tatt med seg videre i utviklingen av OBSREG som i dag benyttes som rapporteringssystem for motorflyseksjonen, seilflyseksjonen og sportsflyseksjonen. ORS/OBSREG endrer nå navn til OBSREG, og blir et observasjonsregistreringsystem av NLF, for NLF.

NLF

Her legger vi opp linker til webinarer NLF holder om medlemssystemene. Videoene ligger på NLFs side på Vimeo

Alle flygebevis utløper 31.desember og du må gjøre følgende før du flyr i 2021:

1. Betale kontingent i Min Idrett +
2. Ha betalt forsikring gjennom Min Idrett (Ligger under lisens) +
3. Ha gjennomført elektronisk fornyelse

Om du har gjort ekurset Ren Utøver så får du et diplom. Om du ikke tok vare på det da du tok kurset, så kan du gå tilbake til Ren Utøver og hente det der.

NLF

Grunnet usikkerhet  rundt eventuelle koronarestriksjoner har ikke påmeldingen til seksjonsmøter og Luftsportstinget 2021 vært åpnet tidligere. 
Påmelding kan nå gjøres her.

Vi får regelmessig spørsmål om det er ok å ta sikkerhetskurs (SIV-kurs) i utlandet. Svaret er i utgangspunktet ja, men det er et men.

Hjelmbruken i forbindelse med flyging i Norge må kunne sies å være upåklagelig. Det er svært sjelden vi observerer at noen har flydd uten hjelm eller har tatt den av under flyging og de senere årene har vi bare hatt 1 kjent hendelse der hjelm ikke ble benyttet.


St Jean Montclar, Frankrike. - Foto: Ragna Breines

English version